click-to-call

Talk!

Dompel jezelf onder in de naadloze kracht van telecommunicatie en verhef je online ervaring naar nieuwe hoogten.

3 redenen

88%

van de bezoekers is eerder geneigd om contact op te nemen met jouw bedrijf als je een "click- to- call" knop op je website aanbiedt.

25%

Van de gebruikers zal een evaluatie achterlaten in de Talk-applicatie.

34%

Van de consumenten geeft de voorkeur aan telefonische communicatie boven digitale kanalen vanwege de snellere oplossingstijd en onmisbare menselijke interactie.

Customer cases

De impact van Talk!

General Manager Kaspersky Benelux and Nordic

Tim de Groot

'Klanten worden doorgestuurd naar een speciale aanbiedingspagina na een succesvolle oproep. Dat is niet mogelijk met een gewoon telefoongesprek, wat deze tool zo interessant maakt. Ik kan me geen betere combinatie van klantcontact, verkoop en marketing voorstellen.'

Roline de Wilde
Directeur de Kindertelefoon

Roline de Wilde

'We zijn zeer tevreden over hoe Sound of Data met ons meedenkt. Bijvoorbeeld als het gaat om onze toegankelijkheid voor kinderen en jongeren. Dat blijft altijd centraal staan, ongeacht welke oplossing er wordt ontwikkeld. Iets dat voor ons zeer belangrijk is.'

man
Werkzaam in (inbound) telemarketing

Anoniem

'Tot nu toe zijn we erg tevreden met Talk. Ons uiteindelijke doel is om de betrokkenheid te vergroten en uiteindelijk de conversie te verhogen, en dat gebeurt al.

Bovendien besparen we ook geld op gratis telefoonkosten!'

Michel van Gent
ICT-manager at vanHaren Shoes BV.

Michel van Gent

'Sound of Data heeft ons proces en de uitdagingen die we tegenkwamen gemonitord. Ze hebben onze behoeften geanalyseerd en gekeken naar wat ze konden toevoegen. Nieuwe technieken mogen de oudere technieken niet in de weg staan. De traditionele manier van bellen mag niet verloren gaan in onze drang om te innoveren, bijvoorbeeld.'

Hoe begin je?

In ons My Sound of Data-portal heb je volledige controle over het beheren van specificaties en ontwerpen. De Talk click-to-call functie bespaart niet alleen een aanzienlijke hoeveelheid geld, maar stelt je ook in staat om je (marketing) campagnes effectief te promoten.


Voor 5 van onze klanten is er de kans om talk te proberen met een kosteloze proefperiode van 4 weken. Meld je aan via de bovenste balk!

Personaliseer de URL

Geef ontwerpspecificaties

Beheer de knop